• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CAROLYN CARLSON

Inanna

De l'1 al 4 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2006-2007

L’ESPECTACLE

Coreografia creada per a set ballarines, INANNA és un homenatge a la divinitat sumèria amb el mateix nom, una deessa caracteritzada per la sensibilitat i la potència creadora, per la seva capacitat instintiva i guerrera al mateix temps, per el seu marcat caràcter femení. Amb unes intèrprets de primeríssim nivell i una tècnica magistral, INANNA recrea tots els vessants del món de les dones des de la visió de la coreògrafa Carolyn Carlson.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Carolyn Carlson
Ballarines Chinastu Kosakatani, Isida Micani, Christina Santucci, Sara Orselli, Alessandra Vigna, Sonia Rocha i Sara Simeoni
Escenografia Euan Burnet-Smith
Disseny de llums Remi Nicolas
Compositor Armand Amar

LA COMPANYIA

Nascuda a Califòrnia de pares finlandesos, Carlson ha estat recentment nomenada directora del Centre Coreogràfic Nacional Roubaix Nord – Pas de Calais, conegut com a Ballet du Nord; INANNAha estat la primera coreografia creada per Carlson des del seu nomenament. Autora de més de 90 creacions artístiques representades arreu del món, Carolyn Carlson escriu també poesia i cal·ligrafia. Aquesta coreògrafa ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva trajectòria des que va crear la seva primera peça l’any 1972.