• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

COBLA SANT JORDI – CIUTAT DE BARCELONA, KULBIK DANCE COMPANY y MARIO NIETO

In Somni

De l'1 al 4 d'octubre
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2015-2016

 • Tarifa

  18€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20:30h (ds i dg 18h)

 • Espai

 

Al Mercat de les Flors obrim la temporada amb In Somni, un experiment impactant i atractiu en què col·laboren dos móns artístics llunyans per crear una proposta fantàstica: la Cobla Sant Jordi amb la companyia de dansa urbana Kulbik Dance i el Dj Mario Nieto, que hi suma la música electrònica al projecte.

In Somni se serveix de l’imaginari oníric per tal de recrear tot un univers visual i sonor al voltant de la música electrònica i el so de la cobla en una posada en escena dinàmica i versàtil. Dj Mario Nieto, la Cobla Sant Jordi i Kulbik Dance troben un espai comú per a les seves diverses disciplines artístiques: l’espectador se sentirà immers en el món dels somnis, on fins allò més inversemblant encaixa perfectament.

La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, fundada el 1983, compta amb una selecció dels millors instrumentistes del moment i ha estat dirigida per les batutes més importants del país. Ha enregistrat una seixantena de treballs i ostenta els premis Ciutat de Barcelona de Música 2011, Altaveu 2012 i Enderrock 2013.

Kulbik Dance, dirigida per Kanga Valls, aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk o reaggae, tot vertebrat per les tècniques més rellevants de l’street dance, com popping, animation, locking, hype… i altres disciplines com la dansa contemporània, la poesia o el mim. El Mercat de les Flors va coproduir l’espectacle Camins el 2014.

Amb una llarga experiència en el turntablisme i d’haver oficiat centenars de sessions, Mario Nieto ha publicat diferents produccions com a Bitcode i Dj Code; ara ha fet un pas endavant i presenta un nou treball, Etéreo, de bassmusic, ambient d’estètica hi-tech, passatges còsmics, veus entretallades i beats hip hop que miren cap el futur.

Autors Kulbik Dance Company, Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mario Nieto
Direcció i coreografia Kanga Valls
Assessorament musical i ajudant de direcció Pep Moliner

Kulbik Dance Company

Director i ballarí Kanga Valls
Ballarins Kanga Valls, Isaac Suárez, Cristian Pérez, Manel Cabeza, Sergi Orduña, Susanna Ayllón

DJ Mario Nieto

Músics Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
Flabiol i tamborí Xavier Torrent / Tibles Ivan Alcazo i Oriol Gibert  / Tenores Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez / Trompetes Sergi Marquillas i Timi Rodríguez / Trombó Isi López / Fiscorns Pep Moliner i Miquel Àngel López / Contrabaix Joan Druguet

Música Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Mario Nieto

Responsable tècnic Claudi Palomino
Producció executiva Núria Botellé Rebull
Comunicació Jéssica Fernández

Producció Kulbik Dance Company, Cobla Sant Jordi
Coproducció Mercat de les Flors, Ajuntament de Barcelona, Fira Mediterrània de Manresa
Amb el suport Mercat de les Flors, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Fira Mediterrània de Manresa