4 de gener

ROCÍO MOLINA & CABOSANROQUE Impulso

Comprar entrades

Compartir

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Impulso és una trobada entre la bailaora Rocío Molina i el col·lectiu artístic CaboSanRoque; es tracta d’una conversa entre el llenguatge coreogràfic de Rocío i els espais sonors dels músics-enginyers-arquitectes catalans.

Aquesta experimentació neix d’un desig comú de construir una trobada entre el moviment humà i el mecànic. Més enllà d’una improvisació efímera, aquesta performance constitueix la primera etapa d’un procés de creació que la durà a donar forma a una obra futura.

Coreògrafa i bailaora iconoclasta, Rocío Molina ha creat un llenguatge propi basat en la tradició reinventada d’un flamenc que respecta les seves essències i s’abraça a les avantguardes. Premio Nacional de Danza l’any 2010, artista associada del Teatre Nacional de Chaillot de París des de 2014, Premi Max 2015 a la millor coreografia per Bosque Ardora, Molina és una de les artistes espanyoles amb major projecció internacional.

CaboSanRoque va néixer el 2001 com un col·lectiu musical nombrós, agafant prestat el seu nom d’un vel transatlàntic. Actualment està integrat per Laia Torrents, enginyera industrial, i Roger Aixut, arquitecte. A cavall entre grup de rock, artistes plàstics i performers, CaboSanRoque fa explotar les categories gràcies als seus artefactes: matèria i ona, màquines musicals i instruments que fan soroll, objectes en sèrie que esdevenen únics en els seus collages mecànic – sonors. En la seva trajectòria han generat una població heteròclita de màquines musicals que viatgen d’una escena a una altra i han col·laborat amb grans noms de l’escena musical, popular i experimental, i de les arts escèniques i plàstiques.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

4 de gener

18h i 20:30h

Sala MAC

12€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x