19 i 20 d'octubre

CIE GILLES JOBIN IDN Plus: WOMB. Pel·lícula en 3 D

Compra entrada

Compartir

Una pel·lícula en moviment, un objecte cinematogràfic audiovisual en tres dimensions. Tres personatges sorgeixen d’una matriu i descobreixen el volum del món; cossos tridimensionals en una analogia abstracta amb el desplegament de la vida, del tot al no-res.

Tres dels artistes suïssos més internacionals estan units per aquest projecte: Sylvie Fleury és una figura de l’escena artística internacional, Franz Treichler és el líder de la banda mítica The Young Gods i Gilles Jobin és famós internacionalment en l’escena de la dansa contemporània. El dissenyador belga Jean-Paul Lespagnard completa aquest “trio de poder” creatiu amb el seu estil únic.

Aquesta pel·lícula va guanyar el premi al Best Art/Experimental Film al San Francisco Dance Film Festival 2017.

Un film de Gilles Jobin / Música Franz Treichler / Decorat Sylvie Fleury / Vestuari Jean-Paul Lespagnard / Director fotografia Patrick Tresch / Coreografia Gilles Jobin / Ballarins Susana Panadés Diaz, Gilles Jobin, Martin Roehrich / Assistent realització Camilo De Martino / Producció Compagnie Gilles Jobin
Recerca i desenvolupament realitzat amb la participació de Cinéforum i el suport de Loterie Romande
Producció Cie Gilles Jobin / Coproducció Théâtre Arsenic
El projecte de cooperació WOMB compta amb el suport de la Fundació Suïssa per a la Cultura Pro Helvetia com a part del seu programa prioritari “Cultura digital”
La companyia Gilles Jobin compta amb el suport de l’Ajuntament de Ginebra, la República i el cantó de Ginebra i la Fundació Suisse Helvetia per a la Cultura

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

19 i 20 d'octubre

19h

Sala PB

3€

Durada: 32 minuts

Més informació

Cie Gilles Jobin

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x