• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

Muriel Romero / Pablo Palacio

IDN 2015: NEURAL NARRATIVES 2: POLYTOPYA

26 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Tarifa

  16€

 • Horari

  20:30 h

 • Espai

Neural Narratives 2: Polytopya és la segona part d’una sèrie de treballs centrats en la creació de connexions entre membres corporals reals, sons totalment sintètics i membres corporals imaginats a través de xarxes neuronals artificials. En aquest sentit una sèrie d’extensions corporals audiovisuals interactives s’acoplen al cos dels ballarins produint un món compartit en el qual ambdues entitats (reals i virtuals) estableixen recíprocament les seves condicions creatives.

A Polytopya els cossos en escena són abstrets i fragmentats en una corporalitat híbrida que emergeix de les interaccions locals entre els membres físics naturals i la d’aquests amb les parts corporals artificials, permetent modificar l’aparença morfològica i capacitats comportamentals dels ballarins.

Aquesta co-presència és fragmentada en un mosaic d’efímers micro-mons i micro-identitats i és disseminada en un escenari que es converteix en un laboratori dels processos de tecnogènesi i virtualització progressiva dels cossos i el flux de consciència de l’ésser humà.

Muriel Romero i Pablo Palacio col·laboren des de l’any 2007 en un projecte centrat en l’anàlisi i el desenvolupament de la interacció entre el gest corporal i el gest sònic. Fins ara aquesta recerca ha tingut com a resultat la trilogia Acusmatrix, Catexis i Stocos.

Després de ser primera ballarina en algunes de les companyies més prestigioses del món com la Deutsche Oper Berlin, el Dresden Semper Oper Ballet, el Gran Théâtre de Ginebra i la Compañía Nacional de Dansa i ballar amb coreògrafs com W. Forsythe, J. Kylian, Ohad Naharin i Saburo Teshigawara, actualment el treball de Muriel Romero se centra en la investigació de les estructures coreogràfiques generatives i la incorporació d’abstraccions extretes d’altres disciplines, com ara la música i les matemàtiques.

Pablo Palacio és un compositor independent que actualment viu a Madrid. La seva obra se centra en la transformació i les connexions perceptives de les imatges sòniques. Les seves obres s’han interpretat en molts països d’Europa i els Estats Units, passant per la Xina, l’Índia, el Brasil, Austràlia i el nord d’Àfrica. També és un compositor actiu en l’àmbit de la dansa i les arts escèniques.

Coreografia Muriel Romero
Música Pablo Palacio
Simulació visual interactiva Daniel Bisig
Interpretació Ryan Ocampo, Alicia Narejos, Muriel Romero
Il·luminació Pablo Palacio, Juan Carlos Casado
Assistència escenogràfica Pablo Batista

Producció Muriel Romero, Pablo Palacio
Coproducció Festival IDN, Mercat de las Flors
Amb el suport Programa de Cultura de la Unión Europea, Graner fàbrica de creació (Barcelona), Hebel Halle (Heidelberg, Alemanya), Teatros del Canal (Madrid), Ministerio de Educación Cultura y Deporte, Infomus-Casa Paganini- Universitá de Genova (Itàlia) i Institute for Computer Music de Zurich

Segueix-nos i utilitza els hashtags #IDN15 #MurielRomero #PabloPalacio #PolytopyaIDN


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.