1 de març

IDN - IMATGE, DANSA I NOUS MITJANS Dansa a la pantalla 5 (Programa especial per a nens i joves)

Compartir

Projecció introduïda per Núria Font amb acció sorpresa al final / Edat recomanada: a partir de 6 anys

  • Reverie Habituelle/ Alejandra Maturana

dansa-pantalla5.reverie-petita

Rêverie Habituelle representa la monotonia de la vida quotidiana i la via d’escapament que suposa el fet de somiar despert. Mitjançant una dinàmica emocional i cinètica, una dona s’embarca en un diàleg corporal entre la rutina dels estudis acadèmics i la seva imaginació, en què es connecta amb els seus sentiments i entra en un ambient surrealista.

  • Sink or Swim/ Michel Vaanhold & Jaakko Toivonen

dansa-pantalla5.sink-petita

En una piscina habitualment deserta, un grup de nois juga a un joc amb unes regles i una jerarquia pròpies, provocant-se els uns als altres per anar sempre un pas més enllà. Yinka i Glenn, que acaben d’unir-se al grup, primer han de demostrar la seva vàlua. Fins on arribaran per guanyar una posició? Perdran de vista qui son i oblidaran la seva amistat? A Sink or Swim, ballen com si els en depengués la vida.

  • INcOmUnicaTs/Kernel Dance Theater

dansa-pantalla5-incomunicats-petita

INcOmUnicaTs parla sobre la solitud enmig de la sobrecomunicació. Tots estem connectats, sempre. Smartphones, ordinadors o tablets van teixint una xarxa que ens embolcalla a tota hora i arreu. No hi ha esperes ni silencis, tot apareix a la pantalla amb una velocitat immediata. De nit i de dia, durant l’esmorzar i al costat del coixí, seguim connectats, permanentment acompanyats per pantalles que ens diuen que no estem sols, que hi ha molta altra gent com nosaltres que acaricia també pantalles per ampliar, navegar o teclejar paraules que volen ser desitjos, emocions o insignificants frases que no diuen gairebé res… que la nostra solitud està acompanyada.


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

1 de març

12h

Sala PB

3€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x