27 de febrer

IDN - IMATGE, DANSA I NOUS MITJANS Dansa a la pantalla 3

Compartir

MIGMETRATGES

  • Elsewhere/ Laura Taler

dansa-pantalla-3-elsewhere-petita

Elsewhere negocia els límits de l’experiència col·lectiva. Centrada en la interacció física de cinc ballarins, l’obra aborda la manera com l’aparició i la desaparició es connecten amb les nocions de passat i record futur.

  • mindsight/Meritxell Aumedes

dansa-pantalla-3-mintsight-petita

mindsight és una reflexió sobre la manera en que percebem la realitat. Està inspirat en diferents conceptes de teoria quàntica, com la no-localitat o l’entrellaçament, que han estat aplicats al moviment i la imatge. Una introducció a un món amb múltiples dimensions, i la clau per establir una altra mena de connexió entre nosaltres.

  • Glove Story/ Dana Ruttenberg

dansa-pantalla-3-glove-petita

Glove Store explora la noció d’espai personal i la invasió massa freqüent d’aquest espai. Es pregunta quines són les repercussions psicològiques, físiques i socials de tractar les fronteres com a meres suggestions. Aquesta pregunta ressona encara més en el clima polític de la nostra regió i la nostra època. La pel·lícula segueix quatre personatges a través d’una sèrie de topografies i escenaris arquitectònics hiperrealistes en què, com a Sense sortida de Sartre, els individus són el cel o l’infern dels altres. Els guants són l’objecte recurrent, una fina línia de protecció, que també «autoritza» qui els porta a penetrar en l’espai de l’altre i sortir-ne il·lès.


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

27 de febrer

22h

Sala PB

3€

Més informació

PACK IDN

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x