27 de febrer

IDN - IMATGE, DANSA I NOUS MITJANS Dansa a la pantalla 2

Compartir

MIGMETRATGES

  • Europe Endless/ Anita Cembrero 

dansa-pantalla2.europe-petita

Un dia al Parlament Europeu i a l’àrea circumdant. El treball i l’estil de vida dels euròcrates van inspirar aquesta pel·lícula, que es desenvolupa al districte de la UE a Brussel·les i compta amb la participació de diversos ballarins. Els personatges ballen, corren i llisquen a través dels espais buits en una atmosfera més enllà del temps, descontextualitzada, en un no-arquitectònic.

  • Between Entrance and Exit/ Boris Paval Conen/ Jiri Kylián

dansa-pantalla-2.between-petita

Between Entrance and Exit (2013) és una estranya indagació a través d’un laberint de records, remordiments, culpa i desig. Un home i una dona s’estimen, lluiten l’un amb l’altra i es desitgen. En un espai en canvi constant intenten bastir de significat el temps que queda entre l’«entrada» i la «sortida». Després de la seva reeixida col·laboració el 2006 a Car Men (Prix d’Italia), el coreògraf Jiří Kylián i el director Boris Paval Conen tornen a treballar en una nova pel·lícula.


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

27 de febrer

19h

Sala PB

3€

Més informació

PACK IDN

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x