6 d'octubre

Compañía Es & Claudio Inferno Iceberg & Vías

Compra entrada

Compartir

ELS ESPECTACLES

Inferno i Alessi ens introdueixen en els seus universos artístics, particulars i complementaris. Una experiència única en conjunt, dues creacions noves diferents. Els dos instalaran un atractiu diàleg creatiu, fonent els seus imaginaris en un mateix escenari. A través del cos, el gest i els objectes, orquestraran un delirant i poètic viatge entre allò absurd i allò real.

Iceberg. Com a una cosa que veiem allà a l’horitzó, però que en realitat no… Com a una cosa que creiem poder atrapar però que, en realitat, els nostres braços mai ens podran fer-ho. Com aquella informació que sempre falta y que sempre va estar allà, amagada sota terra. Com aquell cim del iceberg que només ens indica un començament inevitable…

Vías. Univers artístic que es nutreix del circ, la música, l’art plàstic i l’absurd per arribar a l’acció poètica, transformant objectes convencionals en peces úniques. Vías són imatges de somni, situacions inverosímils on la realitat s’esvaeix momentàniament.

ELS ARTISTES

Alessi ha participat a Musicolepsia de Lanònima Imperial per al TNC. Ha treballat en projectes de circ-teatre a Buenos Aires, Malmö, Berlín, Atenes, Toulouse, Marsella, Milà i Torí. Actualment treballa en la direcció del Circ d’Hivern, Ateneu Nou Barris. Inferno ha estat de gira en diversos països europeus y a Llatinoamèrica. A Catalunya ha participat a Llits de Lluis Danés al TNC. Forma part de l’espectacle Plecs, estrenat al Festival Trapezi Reus. Actualment, en gira per Europa.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Emiliano Sanchez Alessi, Claudio Inferno
Disseny vestuari Eva Szwarcer
Gènere Procés Creació / Circ Gestual / Circ Contemporani

Pais: Argentina (Buenos Aires, Rosario)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

6 d'octubre

19h

Durada: 45 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x