• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

zero visibility corp.

I have a secret to tell you (please) leave with me

Del 31 de gener al 3 de febrer de 2008
  • Temporada

    2007-2008

L’ESPECTACLE

I have a secret to tell you (please) leave with me és un fascinant espectacle de teatre-dansa que presenta dos personatges encadenats al fons d’una cova. La seva visió és tan limitada que no es veuen l’un a l’altre i l’únic que distingeixen són les ombres de les estàtues, les figures i els animals que es projecten a la paret com a reflex del foc que crema. Un dels personatges s’allibera de les cadenes i fuig per sortir a la llum del dia, on per primer per cop contempla el món real amb tot el seu misteri.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Ina Christel Johannessen
Ballarins Line Tørmoen, Dimitri Jourde, Sittibancha Bamphen, Vebjørn Sundby
Escenografia/vestuari graa hverdag as / Kristin Torp
Disseny d’il·luminació Kyrre Heldal Karlsen
Música Alva Noto, Coleen, Goem, Fm3
Mànager internacional CAMPAI vzw / Bruno Heynderickx www.campai.be

Producció zero visibility corp

Mànager de producció Cathe Sjøblom
Coproducció Fabrik Potsdam, Tyskland, Dansens Hus, Stockholm, Dansens Hus, Oslo
Amb el suport de Norwegian Council for Cultural Affairs, Fund for performing Artists, Sparebanken Vest Oktoberdanspris 2004

LA COMPANYIA

Els espectacles de la companyia de dansa noruega zero visibility corp. són una «combinació d’acció i d’elements visuals i intel·lectuals». Una de les companyies de dansa contemporània més influents i estimulants d’Europa, aconsegueix crear un plaer ambigu en l’espectador. Les seves produccions reben la influència de diverses fonts i materials, creats i recopilats pels artistes, que sovint inclouen fragments de pel·lícules i escenes extretes dels mitjans de comunicació.