30 de setembre a la Sala Hiroshima

OONA DOHERTY Hope Hunt & the ascention into Lazarus

compra entrada

Compartir

Entre el teatre físic, la reivindicació social i la dansa, aquesta peça -que ja ha rebut diversos premis- és una recerca d’esperança a través d’una Europa bruta i alhora sublim. L’artista irlandesa deconstrueix l’estereotip de l’home blanc de classe treballadora per intentar elevar-lo a la lluentor. Un magnífic treball gestual, d’espai, sonor i de vestuari.

La ballarina i coreógrafa Oona Doherty ha rebut des de 2016 nombrosos premis, impulsant la seva incipient visibilitat internacional. Aquesta jove creadora ha sorprès a l’audiència i al sector professional de festivals de tot Europa com l’Edimburg Fringe Festival, els quals l’han premiat com a artista revelació.

Interpretació i coreografia Oona Doherty /  Directora tècnica i productora Sarah Gordon / Intèrpret al cotxe i DJ Luca Truffarelli / Agent Gabrielle Veyssiere

Espectacle presentat en col·laboració amb la Sala Hiroshima

Aerowaves - dance across europe

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

30 de setembre a la Sala Hiroshima

19h

A la Sala Hiroshima (c. Vila i Vilà, 67)

15€ (18€ a taquilla)

Durada: 50 minuts

Més informació

www.hiroshima.cat

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x