Diumenge, 22 de desembre

CIE. ETRA HOP Festival: Intro

Compra entrada

Compartir

La coreògrafa francesa Mellina Boubetra planteja una conversa sense paraules, només el moviment instintiu de tres cossos de dona acompanyats per música electrònica. Busca, en escena, la introspecció i allò íntim que es va mostrant a través de diàlegs i monòlegs corporals. Sostingut per la música electrònica rítmica en constant evolució, el diàleg es configura, la confrontació es fa més intensa i les ressonàncies són més clares. A mesura que les identitats es revelen i es fixen en aquest intercanvi, la mirada sobre un mateix canvia. La introspecció sorgeix simultàniament amb el desig de recuperar la possessió d’aquella interioritat que s’imposa als altres, lluny de la reacció automàtica.

Estic buscant reproduir la sinceritat del moviment en la seva dimensió instintiva quan no està destinat a ser vist ni s’espera”, diu la coreògrafa.

Coreografia Mellina Boubetra / Interpretació Mellina Boubetra, Katia Lharaig, Lauren Lecrique/Allison Faye / Disseny de llums Fabrice Sarcy / Regidor il·luminació Estelle Pancher / Creació musical Patrick De Oliveira
Producció Cie ETRA / Distribució Cie Art-Track / Coproducció Prix HIP HOP GAMES 2018, Initiatives d’Artistes en Danses Urbaines / La Villette, CCN de Créteil et du Val-de-Marne / Compagnie Käfig – direction Mourad Merzouki-Accueil Studio, CCN de Roubaix / Sylvain Groud, CCN de la Rochelle / Kader Attou, Pôle Pik / Bron, Le Flow – Ville de Lille, Summer Dance Forever / Hollande, Cie Victor B / Belgique / Amb el suport La Briqueterie / Centre de développement chorégraphique national du Val-de-Marne, Théâtre Louis Aragon / Tremblay-en- France, La Fabrique de danse, Collectif ZOOOM / Clermont Ferrand, Le Cendre / Salle les Justes Puy de Dôme, La Manufacture / Incubateur chorégraphique Vendetta Mathea, Compagnie Dyptik, Trans’urbaines / Clermont Ferrand, MJC TC de Colombes / Premis i mencions PRIX HIP HOP GAMES 2018, Concours chorégraphique 2019 Prix CCN de Créteil / Festival Kalypso, Trans’urbaines 2018, Label Passerelles 2019

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

Diumenge, 22 de desembre

19 h

Sala Pina Baush

8€

Durada: 30 minuts

Més informació

Web cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x