16 de desembre

GUILLE VIDAL-RIBAS I JAVI CASADO + LEGACY DANCE COMPANY Hop 2021: TRANSMISSIONS + ONE

Compartir

‘TRANSMISSIONS’ (50′) – GUILLE VIDAL-RIBAS I JAVI CASADO

Edat recomanada de 12 a 18 anys

Conferència ballada sobre les danses urbanes que combina música, vídeo, fotografia, paraula i moviment en viu.  Una oportunitat per submergir-se en el context original d’aquestes formes d’expressió per comprendre el seu present i visibilitzar el seu potencial com a eina de regeneració social, política i artística tant als carrers com als escenaris. Seguidament es podrà veure la coreografia One, de break-popping, de la Cia Legacy Dance Company.

Transmissions és fruit d’una investigació iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.

‘ONE’ (9′) – LEGACY DANCE COMPANY

La Vida és com una carrera de fons, d’ençà que neixes, la teva vida és una competició i de vegades anem per ella volent aconseguir més i, en canvi , no ens aturem a mirar el que deixem enrere. Una peça de break-popping.

Coreografia, direcció i interpretació Pablo Mandaras i Mureli Simon

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x