dissabte 18 de desembre

THE JOKERZ COMPANY + CIE. GRICHKA CARUGE HOP 2021: A RISAS + BIRTH

Compra la teva entrada

Compartir

‘A RISAS’ (15′) – THE JOKERZ COMPANY

L’espectacle és una crítica reflexiva de la societat. The Jokerz juga amb diferents rols socials en aquest infinit viatge de continus oposats.
L’espectacle, creat el 2015, ha rebut diversos premis, com ara Primer Premi HOP Sant Andreu 2016 o el Segon Premi Certamen Coreográfico Burgos-NY 2017.

Tot va començar a través de l’estil Krump, quan Big Joker va començar a crear la seva “família” amb el seu primer membre Jr Joker. Juntament a una gran varietat de disciplines artístique apreses per separat, el 2011 comencen com a duo. Tots dos són membres de la companyia Om Rasa, mètode d’entrenament creat per Arias Fernández; “Bioshock,” amb el seu primer espectacle junts Observation, i la crew Titans, pioners del movimento de Krump a Espanya a nivell nacional i representants de l’estil a nivell internacional. Han impartit workshops per Europa i Amèrica Llatina.

‘BIRTH’ (30′) – CIE GRICKHA CARUGE

Grickha ens presenta el seu escrit peculiar i la pujada a escena d’un ball que evoluciona al carrer, fidel al desenvolupament i estat d’ànim de Krump.

Coreografia Grichka Caruge / Interpretació Grichka Caruge, Pierre Belleka (aka Dexter), Arias Fernandez (aka Joker)
Producció Cie Art-Track / Coproducció FLOW – Centre Eurorégional des Cultures Urbaines, IADU La Villette, CCN de Roubaix (en cours), CCN de La Rochelle (en cours) / Amb el suport DRAC Hauts-de-France (en cours), Région Hauts-de-France (en cours)

OPEN KRUMP SESSION (15′)


Prèviament, la Sala Pina Bausch acollirà la següent activitat:

CONFERÈNCIA-CONVERSATORI KRUMP
De 16.30 a 18.30 h ‘Krump a l’escenari’
Integrants de la companyia de Grichka Caruge, parlaran sobre la història del Krump i com es va integrant a l’escena teatral.
BATALLES D’EXHIBICIÓ DE CREWS NACIONALS

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

dissabte 18 de desembre

20 h

Sala MAC

8 €

Més informació

web HOP

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x