14 de març

EDUARDO FUKUSHIMA Homem torto

Compartir

Pack Brasil

Aconsegueix el teu Pack Brasil per disfrutar de Brasil, 2 cares: pagues una entrada i la segona et surt al 50% (només per la compra d’entrades d’espectacles diferents)

2 entrades = 18 euros                     

Afegeix les dues entrades a la teva cistella i el descompte s’aplicarà automàticament.


Presentem en dos dies 3 solos creats i interpretats per Eduardo Fukushima, coreògraf, ballarí i professor a São Paolo des del 2004. Les seves obres s’han pogut veure al Brasil, Portugal, l’Argentina, Bolívia, la República Dominicana, Anglaterra, Itàlia, Xipre i Taiwan. L’any 2012 va participar en el festival World Event Young Artists de Nottingham (Regne Unit). El 2012-2013 va ser seleccionat com a protégé (alumne) del programa de mecenatge artístic Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative i va treballar amb Lin Hwai-min, director artístic de Cloud Gate Dance Theatre, a Taiwan.

Des del 2005 practica tècniques corporals orientals com ara el seitai-ho japonès i el txi-kung xinès. També ha estudiat ballet clàssic, dansa brasilera, capoeira angola, tècnica release, improvisació contact, dansa de l’Índia i gimnàstica artística.

Homem torto
Homem torto és una peça incòmoda, una dansa asimètrica que ens presenta un cos feble però amb l’energia dels cossos forts, una creació que insisteix a reunir contraris: duresa i suavitat, debilitat i força, proximitat i llunyania del públic, equilibri i desequilibri, fluïdesa i trencament del moviment, interior i exterior del cos.
La creació de Homem torto va arribar després d’un any d’aprenentatge amb Lin Hwai-min, fundador de la companyia Cloud Gate Dance, en el context del programa Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative. En aquest espectacle, Eduardo actua amb música electrònica en directe, creada per Tom Monteiro especialment per acompanyar els moviments del ballarí.
«Hipnòtic i singular, aquest solo de dansa de Fukushima no serà fàcil d’oblidar.» (Financial Times)

Direcció artística i interpretació Eduardo Fukushima
Mentor Lin Hwai –min
Composició musical Tom Monteiro
Col·laboració artística Beatriz Sano, Key Sawao, Julia Rocha
Producció Carolina Goulart
Creació llums Hideki Matsuka, Eduardo Fukushima
Vestuari Eduardo Fukushima
Partners
Rolex Mentor & Protégé Arts Initiative, residence LOTE#3/Casa do Povo, Sesc São Paulo.
Gràcies a l’equip del Cloud Gate Dance Theatre de Taiwan, al Tai Chi Dao Yin community de Taiwan, família Fukushima


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

14 de març

20:30 h

Sala MAC

12€

Durada: 30 minuts

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x