16 i 17 de gener

CIE. PHILIPPE SAIRE Hocus Pocus

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat a partir dels 7 anys

Dos ballarins proposen un joc màgic d’aparicions i desaparicions de cossos i d’accessoris, tot creant unes imatges molt potents. A Hocus Pocus («abracadabra» en francès), el fil conductor és la relació fraternal que es teixeix entre tots dos ballarins, tant mitjançant les proves que ideen per enfortir-se com en el viatge fantàstic que els espera un cop superades. L’espectacle apel·la a la imaginació dels espectadors, alhora que teixeix una trama narrativa prou oberta perquè cada infant pugui crear la seva pròpia història.

Philippe Saire és un dels exponents principals de la dansa contemporània a Suïssa, on va crear la seva companyia l’any 1986, amb la qual ha rebut un gran reconeixement internacional amb més d’una trentena de peces. El seu interès pel moviment i per disciplines com les arts visuals, el teatre i el cinema es veu reflectit en les seves peces coreogràfiques, que acostumen a ser obres intenses i refinades.

Concepte i coreografia Philippe Saire / Coreografia en col·laboració amb els ballarins Philippe Chosson i Mickaël Henrotay-Delaunay / Ballarins en gira Pep Garrigues i Ismael Oiartzabal / Realització dispositius escènics Léo Piccirelli

Coproducció Le Petit Théâtre de Lausanne (creat el 25 d’octubre de 2017 a Le Petit Théâtre de Lausanne) i Jungspund – Festival de teatre per a públic jove St. Gallen / Una coproducció en el marc de Fund Young Audiences by Reso – Dance Network Switzerland / Amb el suport Pro Helvetia / Suport i socis Cie Philippe Saire es regeix per un acord de suport conjunt entre la ciutat de Lausana, el Canton de Vaud i Pro Helvetia – Consell de les Arts Suïsses, i té el suport de Loterie Romande, Fondation de Famille Sandoz, Percentatge de Cultura Migros, Corodis i Fondation Françoise Champoud.
Cie Philippe Saire està en residència permanent a Théâtre Sévelin, 36, Lausana

Fitxa completa

Attrezzo i accessoris Julie Chapallaz i Hervé Jabveneau / Disseny so Stéphane Vecchione / Director tècnic Vincent Scalbert / Construcció Cédric Berthoud / Mànager escenari TBA / Fotografia Maude Pache, Philippe Pache i Philippe Weissbrodt / Director executiu Pauline Coppée / Promoció Guillaume Lauruol / Comunicació PR & production Martin Genton / Comptabilitat Régina Zwahlen / Música Peer Gynt i Edvard Grieg

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

16 i 17 de gener

dissabte 18 h, diumenge 12 h

Sala PB

16 €

Durada: 45'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x