PHILIPPE SAIRE - 'Hocus Pocus'

13, 14 i 15 gener

CIE. PHILIPPE SAIRE Hocus Pocus (funcions escolars)

Compartir

Per cicle mitjà i cicle superior d’Educació Primària

Dos ballarins proposen un joc màgic d’aparicions i desaparicions de cossos i d’accessoris, tot creant unes imatges molt potents. A Hocus Pocus («abracadabra» en francès), el fil conductor és la relació fraternal que es teixeix entre tots dos ballarins, tant mitjançant les proves que ideen per enfortir-se com en el viatge fantàstic que els espera un cop superades. L’espectacle apel·la a la imaginació dels espectadors, alhora que teixeix una trama narrativa prou oberta perquè cada infant pugui crear la seva pròpia història.

Philippe Saire és un dels exponents principals de la dansa contemporània a Suïssa, on va crear la seva companyia l’any 1986, amb la qual ha rebut un gran reconeixement internacional amb més d’una trentena de peces. El seu interès pel moviment i per disciplines com les arts visuals, el teatre i el cinema es veu reflectit en les seves peces coreogràfiques, que acostumen a ser obres intenses i refinades.

Concepte i coreografia Philippe Saire / Coreografia en col·laboració amb els ballarins Philippe Chosson i Mickaël Henrotay-Delaunay / Ballarins en gira Pep Garrigues i Ismael Oiartzabal /

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

13, 14 i 15 gener

11h (+ col·loqui amb la companyia)

Durada: 45 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x