Del 24 al 27 de octubre 2007

Marcel·lí Antúnez Hipermembrana 2007

Compartir

L’ESPECTACLE

La nova performance de Marcel·lí Antúnez, Hipermembrana 2007, és la segona part del projecte Membrana, inspirada en la Metamorfosi d’Ovidi i en L’origen de les espècies de Darwin. Membrana és una manera d’explicar el món i els seus orígens a partir de la peculiar visió d’aquest creador interactiu.

Hipermembrana és una perfomance “mecatrònica” per a diversos actuants, un grup de voluntaris, alguns “parazitebots” (robots de control corporal), diverses interfícies instintives i “dreskeletons” (sistemes informàtics que tradueixen els moviments que executen els actuants i els envien per ràdio módem als ordinadors). L’actuació es desenvolupa en un espai amb un sistema de multiprojecció i llum interactiva.

La creació d’Hipermembrana té dues vies de desenvolupament: laboratori i producció a l’estudi. La primera conclou en el teatre de la Cavallerizza de Torí al juliol, i la segona finalitza amb l’estrena a l’octubre al festival Temporada Alta (Girona) i la presentació al Mercat de les Flors, dins el marc del festival ArtFutura 2007. En aquest nou treball, el tractament gràfic no persegueix la construcció d’un món animat, sinó l’ús d’imatges reals: accions materials que flueixen entre les pantalles i l’escena.

FITXA ARTÍSTICA

Guió, direcció i dibuixos Marcel·lí Antúnez
Música Pau Guillamet (Guillamino)
Programació Matteo Sisti Sette
Cap Tècnic Oriol Ibáñez
Assistent Producció Lucia Egaña Rojas
Hardware Héctor López
Interfícies i motlles Ruth Aleu, Álvaro Sosa
Producció executiva i management Eva Vilaró Móra
Repartiment en curs

 

Producció Panspermia, S.L

Coproducció Mercat de les Flors, Festival Temporada Alta
Amb la col·laboració Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya; Institut Català de les Indústries Culturals, Generalitat de Catalunya; Ministerio de Cultura, INAEM

LA COMPANYIA

Marcel·lí Antúnez, amb una llarga trajectòria que comença com a fundador de la Fura dels Baus, és conegut internacionalment per les seves performances “mecatròniques” i les seves instal·lacions robòtiques, a través de les quals investiga en la condició humana. Artista pioner en la utilització de les noves tecnologies a Espanya, Antúnez ha rebut nombrosos premis, entre ells el Premi Ciutat de Barcelona en l’apartat multimèdia 2004.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 24 al 27 de octubre 2007

Més informació

http://www.marceliantunez.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x