27 d’octubre a l’1 de novembre de 2009

COBOSMIKA COMPANY Hidden + Choice

Compartir

L’ESPECTACLE

Dues coreografies de la companyia CobosMika, Hidden, una creació pròpia, i Choice, de Russell Maliphant, un dels principals coreògrafs de l’actualitat. Interpretada i dirigida per Peter Mika i Olga Cobos, directors de la companyia, Hidden és un duet intimista i evocador que parla de les relacions de parella, de les seves lluites, desitjos i sensacions.

Choice és un quintet que barreja la improvisació amb intel·ligents acrobàcies realitzades per parelles. És el primer cop que una companyia catalana presenta el treball del coreògraf Russell Maliphant dins el seu repertori.

FITXA ARTÍSTICA

HIDDEN

 

Direcció, coreografia i interpretació Olga Cobos, Peter Mika
Disseny il·luminació Peter Mika, Jorge Fuentes, Isaac Lucas
Música Florencia di Concilio
Escenografia Peter Mika
Producció Núria Botellé
Tècnics de llum i so Jorge Fuentes, Isaac Lucas
Vestuari Jesús Cobos
Durada 30 minuts
Creació 2009

CHOICE

 

Coreografia Russell Maliphant
Disseny il·luminació Michael Hulls
Música mukul (ambientTV.NET)
Directora d’assaigs Anna Williams
Cap il·luminació Estelle Rickleton
Ballarins Olga Cobos, Peter Mika, Iker Arrue, Laura Vilar, Anna Ódena
Tècnics Jorge Fuentes, Isaac Lucas
Choice és un encàrrec original del Festival de Danse de Cannes, Dance Umbrella, London and Laban. Les actuacions de CobosMika Company estàn presentades sota la llicència de Russell Maliphant Company
Durada 35 minuts
Creació
 2003

Coproducció Mercat de les Flors i CobosMika company

Amb el suport de Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Teatre La Gorga de Palamós, Institut Ramón Llull, ICIC

LA COMPANYIA

La companyia, creada l’any 2000 per Olga Cobos i Peter Mika després d’haver treballat com a ballarins a companyies com Rui Horta S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt) o Russell Maliphant Company (Londres), es caracteritza pel seu llenguatge coreogràfic agosarat, explosiu i virtuós, barrejant la dansa amb la improvisació i incorporant elements que provenen de les arts marcials i el teatre físic. Actualment la CobosMika Company compta amb 20 coreografies pròpies i ha guanyat premis de renom com el Primer Premi al millor treball coreogràfic Robin Howard Foundation de The Place de Londres (2002) i el Primer Premi al millor treball coreogràfic Fördertanz Preise de Munich (2003). És companyia resident a Palamós, on realitza múltiples activitats.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

27 d’octubre a l’1 de novembre de 2009

Més informació

www.cobosmika.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x