21 i 22 d'abril

10 & 10 DANZA Hebras De Mujer

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest peça és, sobre tot, una reivindicació del paper de la dona des dels anys 30 fins l’actualitat. Set ballarins, quatre dones i tres homes, interpreten Hebras de mujer, una obra que enllaça històries basades en el paper de la dona dins la família, demostrant la seva força al llarg de tres moments històrics: la dona als anys 30, sense dret a vot amb l’únic objectiu de tenir una família; la dona dels 60, que irromp en el món laboral però depenent sempre de l’home, i les dones d’ara, diferenciades entre les lliberals i les conservadores.

FITXA ARTISTICA

Coreografia i direcció artística Mónica Runde Intèrprets Marcela Aguilar, Dacil González, Joaquín Hidalgo, Javier Machín, Gustavo Martín, Naiara Rojo, Mónica Runde

Producció 10 & 10 Danza

Amb el suport Ministerio de Cultura – INAEM; Consejería de Cultura y Deportes, Comunidad de Madrid Cia. resident al CNC (Fundación Centro de Nuevos Creadores)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

21 i 22 d'abril

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x