19 i 20 d'abril

10 & 10 DANZA Hasta Mañana

Compartir

L’ESPECTACLE

Amb coreografia de Mónica Runde, HASTA MAÑANA és un espectacle que intenta recrear diferents aspectes de la vida dels immigrants, l’exili, la pèrdua de la identitat, de les arrels, de tots aquells processos que ha d’empendre una persona per tal d’aconseguir una vida millor. Vuit personatges inicien una representació dins un espai buit, on es mouen en total llibertat, però poc a poc una tanca els anirà arreconant. Aquesta tanca, que es construeix en directe, permetrà desenvolupar el sentit de l’opressió i dels límits.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia i direcció artística Mónica Runde Intèrprets Dacil González, Joaquin Hidalgo, Javeri Machín, Gustavo Martín. Edurne Sanz, Música original Pedro NavarreteDramaturgia i direcció d’interpretació Natalia Menéndez Escenografia Elisa Sanz

LA COMPANYIA

Guardonada amb el Premio Nacional de Danza 2000 en la modalitat de creació, premi atorgat pel Ministeri de Cultura, la companyia ha creat més de 40 coreografies i actualment, des l’any 2000, és companyia resident de la Fundación Centro de Nuevos Creadores.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

19 i 20 d'abril

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x