del 8 al 12 de juliol

Iago Pericot Guillotina. GREC’14

Compartir

Per gaudir al màxim de la funció, es recomana als espectadors que tinguin un smartphone que es descarreguin l’app especialment pensada per aquest espectacle.

Entre la performance i la metàfora, una gran guillotina s’encarregarà d’alliberar-vos de les idees, els desitjos o les persones que us turmenten més.

La proposta de Iago Pericot no té res de violència i molt de catarsi. I l’únic protagonista és el públic. Conscients que la societat en què vivim travessa actualment un moment confús i que tots ens sentim vitalment limitats, els creadors d’aquesta proposta ens conviden a buscar en el nostre interior el concepte o la idea que ens genera més desassossec per tal d’alliberar-lo alegrement. Només caldrà activar el mecanisme de la guillotina mitjançant una de les quatre tauletes tàctils que hi haurà a tocar de l’aparell o bé mitjançant un telèfon mòbil, si us heu descarregat l’aplicació corresponent. Durant un període d’uns cinc minuts s’encendran els llums, s’activarà l’alerta quan la fulla arribi a la part més elevada i, aleshores, caurà lliurement. Aleshores, sentireu els crits i aplaudiments de la multitud. Deixeu pas a Madame Guillotine.

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, Bohèmia’s i Mas Blanch i Jové.
Amb la col·laboració d’Hermann Bonnín (director de La Seca Espai Brossa), l’Ajuntament del Masnou i FiraTàrrega.

Idea original Iago Pericot
Ajudant de direcció Josep Escrig
Escenificador públic Oriol Plà
Documentació en vídeo Albert Folk
Disseny de la guillotina Ramón de los Heros
Disseny de so Aurélie Raoût (Lilou)
Disseny de l’app Roc Boronat
Construcció de la guillotina Indústries Jové Balasch
Producció executiva Cristina Raventós

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

del 8 al 12 de juliol

19:30, 21:30 i 23:30 h

Mercat de les Flors

Entrada gratuïta. Aforament limitat

Durada: 15 minuts

Més informació

GREC 2014

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x