MOTUS GREC’09: X(ics) Racconti Crudeli della Giovinezza [X.03]

Compartir

L’ESPECTACLE

La força i la rebel·lia de l’adolescència es troben en aquesta producció pluridisciplinària. Una proposta artística que resulta un treball sociològic, una investigació sobre la condició de la joventut que acaba explicada a dalt de l’escenari.

LA FITXA ARTISTICA

Idea i direcció Enrico Casagrande Daniela Nicolò
Intèrprets Silvia CalderoniSergio PolicicchioMario Ponce-Enrile iInes Quosdorf
Intèrprets del vídeo Adriano DonatiDany Greggiomusic bands Foulse Jockers (I),Tomorrow Never Came (F)Types of Erin (D) iBring me to my 2nd burial (D)
Producció de vídeo Motus & Francesco Borghesi (p-bart.com)
Càmera Francesco Borghesi Daniela Nicolò
Efectes de vídeo Francesco Borghesi
Efectes de text Daniela Nicolò
Efectes de so Enrico Casagrande
Disseny de so Roberto Pozzi
Il·luminació Daniela Nicolò
Direcció tècnica Valeria Foti
Assessorament arquitectònic Fabio Ferrini
Atrezzo Erich Turroni (Laboratorio dell’imperfetto)Giancarlo Bianchini/Arto-Zat
Fotografia Pierre Borasci

Una producció de Motus amb La Biennale Danza di Venezia, Lux-Scène National deValence (F), Theater der Welt 2008 in Halle, Istituzione Musica Teatro Eventi, Comune di Rimini i «Progetto Reti».

En col·laboració amb Comédie de Valence (F), L’Arboreto di Mondaino, Teatro Petrella di Longiano, Teatro della Regina di Cattolica, Mittelfest ’08 – Cividale del Friuli.

Amb el suport de Provincia di Rimini, GECO – Ministero della Gioventù e Regione Emilia Romagna, Ministero per i Beni e le Attività Culturali.

La residència i l’espectacle a Theater der Welt han estat possibles gràcies al suport d’ETI (Ente Teatrale Italiano).

Espectacle en italià, sobretitulat en català

LA COMPANYIA

Des de 1991, a Rimini (Itàlia), Enrico Casagrande i Daniela Nicolò lideren Motus, un equip artístic obert a la col·laboració més diversificada que té en la promiscuïtat entre les formes d’expressió que componen els seus treballs una de les seves característiques principals. El seu nou projecte,X(ics) Contes cruels de la joventut, explora la generació adolescent de les perifèries de les ciutats en un moment de les seves vides i en un espai dins del territori urbà clarament de frontera. El resultat: una pel·lícula i diferents performances que s’interrelacionen a l’escenari per retratar l’inici del camí d’allò que, finalment, explotarà en el període de maduració.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

http://www.bcn.cat/grec

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x