DE PIPPO DELBONO GREC’09: La Menzogna

Compartir

L’ESPECTACLE

Pipo Delbono és un director amb més de vint anys de trajectòria caracteritzat per la seva inmensa humanitat, per tractar els temes més íntims i descarnats amb la tendresa més gran. El seu és un teatre d’imatges i d’acció, de música i de danses, textualment fragmentat, uncollage vital amb punts fellinians que vol aprofundir en la nostra pròpia existència. Els espectacles que crea Delbono, com La menzogna (‘La mentida’), que presenta el Grec’09, són una excusa per pujar a dalt de l’escenari i fer preguntes i més preguntes. Per qüestionar la vida i les seves ombres, sempre amb la voluntat de compartir amb el públic el retrobament amb aquest nen que tots continuem portant dins. A vegades tan endins que se’ns fa difícil fer-lo sortir.

LA FITXA ARTISTICA

Idea i direcció Pippo Delbono
Escena Claude Santerre
Intèrprets Dolly AlbertinGianluca BallarèRaffaella BanchelliBobò,Antonella De SarnoPippo Delbono, Lucia Della FerreraIlaria Distante, Claudio Gasparotto,Gustavo Giacosa, Simone Goggiano,Mario Intruglio, Nelson LaricciaJulia Morawietz, Gianni ParentiMr. Puma, Pepe Robledo Grazia Spinella
Il·luminació Robert John Restsghini
Vestuari Antonella Cannarozzi
Maquinistes Alfredo Ghezzo Gianluca Bolla
Cap d’electricitat Orlando Bolognesi
So Angelo Colonna
Organització internacional Aldo Miguel Grompone, Roma

Una coproducció del Teatro Stabile di Torino, el Teatro di Roma, la Emilia Romagna Teatro Fondazione (Progetto Prospero), el Théâtre du Rond Point Parigi, la Maison de la Culture d’Amiens i el MALTA Festival Poznan.

Espectacle en italià, sobretitulat en català

LA COMPANYIA

El director Pipo Delbono, recent premi a la Nova Realitat Teatral Europea, ha fet del qüestionament de la societat en la qual vivim la característica principal del seu camí artístic. Ara porta les seves preguntes al nostre festival.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

http://www.bcn.cat/grec

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x