JOVE COMPANYIA DE L’INSTITUT DEL TEATRE GREC’09: IT Dansa

Compartir

L’ESPECTACLE

IT Dansa presenta per al públic familiar Sechs Tänze, del prestigiós coreògraf Jirí Kylián. També estrena I Like Five, concebuda per Stjin Celis especialmente per a aquesta companyia, i Minus 16, d’Ohad Naharin, una seductora invitació a la dansa per a tots els públics.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció artística Catherine Allard
Ballarins Eulàlia Bergadà, Elisabeth Biosca, Gonzalo Díaz, Laia Garcia, Albert Garrell, Gemma Güell, Alessandro Marzotto, Michele Mastroianni, Gemma Miró, Elena Montes, Núria Navarra, Lautaro Alejandro Reyes, Tana Rosas, Jesús Sanz, Ygal Jerome Tsur, Eduard Turull
Repetidores Guillermina Coll, Mathilde van de Meerendonk
Vestuari Maribel Selma
Pianista Carlos Silva
Producció Mireia Miñana
Distribució Promocions Teatrals Degira, SL
Fotografia Ros Ribas

Minus 16 és una coproducció de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu i el Grec’09 Festival de Barcelona.
Amb la col·laboració Damaret.

LA COMPANYIA

La trajectòria d’IT Dansa i l’excel·lència dels ballarins de la companyia s’han vist reforçades per la bona acollida que han tingut les més de dues-centes actuacions que ha fet en diferents escenaris de Catalunya, Espanya i Europa des de la seva fundació. A l’espectacle que presenten al Grec’09, la jove companyia IT Dansa demostra la seva gran professionalitat amb un programa de tres coreògrafs de prestigi al servei d’aquest projecte pedagògic de l’Institut del Teatre: les Sechs Tänze, de W. A. Mozart, a la manera irònica i divertida de Jirí Kylián, I Like Five, creada per Stjin Celis per a IT Dansa, i Minus 16, una peça carregada d’expressivitat d’Ohad Naharin, el coreògraf israelià més prestigiós i influent.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

http://www.bcn.cat/grec

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x