WAYNE McGREGOR | COMPANY RANDOM DANCE GREC’09: Entity

Compartir

L’ESPECTACLE

L’obra Entity la representen deu personatges al límit de l’exigència física, volant per sobre de l’escenari al ritme de la música creada per Jon Hopkins (col·laborador de Coldplay i Massive Attack) i Joby Talbot (compositor per a Divine Comedy i White Stripes).

LA FITXA ARTISTICA

Concepte i direcció coreogràfica Wayne McGregor Coreografia Wayne McGregor en col·laboració amb els ballarins: Neil Fleming Brown, Catarina Carvalho, Agnès López Rio, Paolo Mangiola, Ángel Martínez Hernández, Anh Ngoc Nguyen, Anna Nowak, Maxime Thomas, Antoine Vereecken, Jessica Wright Música Joby Talbot, Jon Hopkins Disseny de decorats i vestuaris Patrick Burnier Disseny d’il·luminació Lucy CarterDisseny de vídeo Ravi Deepres Director tècnic Christopher Charles Mànager tècnic Colin Everitt Direccció d’assaigs Odette Hughes Tècnics Michael Smith, Clare O’DonoghueFotografia Ravi Deepres

Amb la col·laboració The British Council

LA COMPANYIA

La poderosa imaginació del coreògraf anglès no té límits, i ens ho demostra àmpliament en aquest nou espectacle, caracteritzat per un llenguatge escènic profundament personal i inspirador. «La meva primera aspiració ha estat sempre comunicar idees a través del cos. La segona, no fer mai el mateix», ha explicat el reconegut coreògraf Wayne McGregor quan li han preguntat per la filosofía que impregna la creació dels seus espectacles. «Per alliberar l’instint —diu McGregor—, els artistas no estem limitats per les fronteres sinó, més aviat, les necessitem per empènyer-hi en contra.». Des de l’escenari, buit i despullat, els ballarins ens transporten cap a una proposta artística electritzant que vol reflexionar de manera profunda sobre les relacions naturals i artificials que s’estableixen entre el cos i el cervell.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x