GREC’07: Trobada De Creadors De Teatre Per A Tots Els Públics

Compartir

L’ESPECTACLE

L’Associació de Teatre per a Tots Públics de Catalunya i el Festival de Barcelona Grec volen prendre el pols al sector del teatre familiar en una trobada no només oberta als professionals del sector, sinó també a la ciutadania. Durant tres dies veurem el que s’està fent a casa nostra i també el que s’esdevé en altres escenaris. Per això, en aquesta edició, la Ciutat del Teatre acollirà companyies de Japó, França, Andalusia, Aragó i Catalunya. A més, la Trobada de Creadors proposa un espai de reflexió per a professionals del sector on es debatrà sobre el present i el futur del teatre per a tots els públics. L’edició d’enguany s’ha dedicat a Andalusia i França.

LA COMPANYIA

Divendres 13 de juliol Teatre Ovidi Montllor, 17.00 h Fairy Tales, de Nori Sawa (Japó), de Nori Sawa (Japó) Teatre Ovidi Montllor, 21.30 h Gran Magiacadabra, del Mag Lari (Catalunya)

Dissabte 14 de juliol Teatre Ovidi Montllor, 12.30 h El hombre cigüeña, de Titiriteros de Binéfar (Aragó) Espai Lliure, 17 i 18.30 h Tondo Redondo, de Date Danza (Andalusia) Espectacle de 0 a 3 anys. Plaça de l’Institut del Teatre, 19 h A cuadros, de Vagalume (Andalusia). Espectacle gratuït, de Vagalume (Andalusia). Teatre Ovidi Montllor, 20 h Bel·lum, de Clownx (Catalunya) Diumenge 15 de juliol Teatre Ovidi Montllor, 12.30 h Ovni, de Farrés Brothers (Catalunya) Espai Lliure, 17.30 h La pilooota, de Marduix, L’Estenedor i Toc de Retruc (Catalunya) Espectacle de 0 a 3 anys. Teatre Ovidi Montllor, 19 h Le déjeuner de la petite ogresse, de Cie. Portes-Sud (França)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x