LA FURA DELS BAUS GREC’07: Imperium

Compartir

L’ESPECTACLE

Imperium és una experiència de la violència, l’abús i el canibalisme que fonamenten la lògica imperialista. Una lògica que tenyeix tots els nivells de la relació de la nostra societat. Imperium és una experiència furera total on el públic deixa d’estar protegit a la seva butaca i es fa còmplice de la tragèdia. Imperium és el primer espectacle de llenguatge furer interpretat només per dones, i es va estrenar l’1 de maig a Pequín.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció escènica i dramatúrgia Jürgen Müller i Lluís Fusté
Intèrprets Laura Ojer, Gador Martín, Lola López, Valeria Alonso, Florencia Galiñanes, Diana Kerbelis, Marta Roca i Montse Vidal
Composició musical Martin Zrost 
Disseny d’escenografia Alberto Pastor
Disseny d’il·luminació Jaime Llerins
Disseny de so Marc Sardà 
Concepció de vestuari i metall-art Manuel Albarrán
Creació de vídeo Heimo Wallner 
Directors artístics Miki Espuma, Pep Gatell, Jürgen Müller, Àlex Ollé, Carlüs Padrissa i Pera Tantiñá
Distribució Magnètica Management SL
Comunicació A Portada Comunicació

Producció executiva: MOM Produccions.

Una coproducció de la Societat Estatal per a l’Acció Cultural Exterior, el Ministerio de Cultura (INAEM), la Fura dels Baus i el Festival de Barcelona Grec.
Amb la col·laboració de l’ICIC.
La Fura dels Baus és una companyia en conveni amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Cultura.

LA COMPANYIA

Nascuda el 1979, La Fura dels Baus va revolucionar el món de les arts escèniques amb accions en què intervenia als espais reservats al públic. La companyia, sempre a la recerca de l’espectacle total, ha treballat els últims anys en teatre, òpera i fins i tot en cinema.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x