Companyia Membros GREC’07: Febre

Compartir

L’ESPECTACLE

Febre, l’última creació de la companyia brasilera Membros, dóna continuïtat a les investigacions sobre la violència de la coreògrafa Taís Vieira. Segona part de la trilogia iniciada amb Raio-XFebre explora ara la violència des d’una perspectiva més general i també simbòlica, malgrat que la referència al xoc físic no es pot descartar en cap moment.

Tot dialogant amb cultures locals i globals, Febre fa una lectura del cos —la mateixa que el hip hop— com a instrument polític. Per això, els gestos i moviments reflecteixen els dolors del món. Amb una estètica impactant i alhora poètica, Febre utilitza la «biopolítica» per reflexionar sobre l’impacte de les relacions asimètriques Nord-Sud. Amb una banda sonora composta per autors clàssics, música popular brasilera i funk carioca, Febre és una provocació, un espectacle o un crit?

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia i direcció Taís Vieira i Paulo Azevedo Ballarins Mirila GreicyAmilton VilarindoJoao CarlosJean Gomez,Zanzibar Vicentino i Luiz Nego HenriqueVídeos Felippe Xyu i Felipe Soares Escenografia Delphine Lancelle Il·luminació José Martins

Producció executiva El Climamola

Una coproducció de El Climamola; Les Rencontres de la Villette (Parc de la Villette, París); Centre de creació Ca l’Estruch (Ajuntament de Sabadell), el Mercat de les Flors i el Festival de Barcelona Grec, amb el suport del MINC (Ministerio de Cultura de Brasil), del Fondo Nacional de Cultura (Brasil) i de l’IDEE, Programa de Cultura 2000 de la Unió Europea.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x