CIA. SEMOLINA TOMIC: LENIN IS MINE? GREC’07: ESPECTACLE SUSPÈS: Lenin is mine?

Compartir

L’ESPECTACLE

Què ha passat els darrers quinze anys, des de la desintegració de la Unió Soviètica, la guerra ètnica dels Balcans i l’arribada del capitalisme salvatge a tota velocitat? Un cop ha caigut l’Est cau també l’Oest, i la democràcia liberal no pot resistir, sense comunisme, la temptació d’esdevenir un feixisme de nova etapa. Aquest espectacle multimèdia neix després de dos anys d’investigació i interacció amb espais de creació, teatres, centres culturals i socials als països de l’Europa Central, de l’Est, Rússia i Espanya.

LA FITXA ARTISTICA

Idea, concepte i direcció Semolina Tomic
Creació i interpretació Semolina Tomic i Noe Ammar Soficci
Concepció de l’espai visual Patrice Cros
Disseny de l’escenografia Nebojsa Tabacki
Realització de l’escenografIa i tècnica Marcos Rodríguez López
Estàtua de Lenin Giulia Scati, Alberto Pastore, Ruza i Mitra
Música Marius Matesan
Il·luminació Alex Kurth
Tècnica Marcos Rodríguez López
Management Noe Ammar Soficci
Gràfica de la promoció Chesculin Ros
Producció Véronique Oliete

Abans de l’espectacle es pot veure la mostra fotogràfica Los vestigios perdidos del imperio soviético, d’Eric Lustro.

Una producció de la Companyia Semolina Tomic, resident de L’Antic Teatre – L’Espai de Creació, Barcelona i el Festival de Barcelona Grec. Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona / ICUB, l’Institut Ramon Llull, AdriAntic (Sala d’assajos de L’Antic Teatre – L’Espai de Creació), Hangar, L’Estruch (Sabadell) i Ca n’Oliveras (Ajuntament de Martorell).

LA COMPANYIA

Semolina Tomic és una creadora i artista multidisciplinària croata que va arribar a Barcelona el 1985. Després de treballar amb diverses companyies i artistes, el 1998 va crear la seva pròpia companyia, i des de l’any 2003 dirigeix també L’Antic Teatre – L’Espai de Creació, a Barcelona

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x