IT DANSA GREC’07: Coreografies de Jo Stromgren, Rafael Bonachela i Alex Ekma

Compartir

L’ESPECTACLE

Els talents més joves de l’Institut del Teatre ens ofereixen un tast del més nou de la dansa contemporània actual. I ho fan interpretant coreografies de tres joves creadors emergents: Fièvre, del norueg Jo Stromgren, una peça que reflecteix la confusió física i mental d’un estat febril; Naked Thoughts, la creació de Rafael Bonachela, un català resident a Londres que ha col·laborat amb la Rambert Dance Company però també amb Kylie Minogue o The Primal Scream; i una última creació d’Alex Ekman, un artista que amb només 23 anys ja ha ballat i coreografiat en companyies com el Nederlands Dans Theater i el Culberg Ballet. Les creacions de Bonachela i Ekman han estat concebudes per a IT Dansa, que les presenta en estrena mundial.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció artística Catherine Allard
Ballarins Sílvia Albanese, Anna Altés, Imma Asensio, Gaetano Badalamenti, Eulàlia Bergadà, Dan-Erik Dahlin, Ares d’Angelo, Robert Gómez, Núria Guiu, Anna Hierro, Jori Kerremans, Annamari Keskinen, Hyung-Bo Kim, Yuval Lev, Arnaud Macquet, Estela Merlos, Lorena Nogal i Guido Sarli
Producció en gira Promocions Teatrals Degira S.L.
Amb la col·laboració de Damaret.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x