Sarah Kane GREC’07: 4.48 Psicosis

Compartir

L’ESPECTACLE

Leonor Manso, una actriu consagrada, i Luciano Cáceres, un director jove i ple de talent, porten a escena 4.48 Psicosis, l’obra pòstuma de la britànica Sarah Kane.

El muntatge, que pren el títol de l’hora del dia en què es produeixen més suïcidis, es basa tant en una interpretació compromesa i d’una intensitat commovedora com en una sòbria posada en escena.

4.48 Psicosis ens ofereix l’oportunitat de veure en acció una de les grans actrius argentines del moment («El seu treball és quasi bé un miracle», han dit els crítics). Manso ha participat en prop de quaranta obres teatrals i trenta pel·lícules, ha dirigit els seus propis muntatges i ha treballat amb grans noms del teatre i el cinema com Leopoldo Torre Nilson, Eduardo Mignona i Lluís Pasqual, entre d’altres.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció Luciano Cáceres
Traducció Rafael Spregelburd
Intèrpret Leonor Manso
Escenografia Agustín Garbelloto
Il·luminació Eli Sirlin

Una presentació del Festival de Barcelona Grec amb la col·laboració de Cultura del Consulat General de la República Argentina a Barcelona i la Dirección General de Asuntos Culturales del Ministerio de Relaciones Exteriores.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x