20, 21 i 22 de juliol de 2006

SENZA TEMPO 05/06 GREC’06: La Canción de Margarita

Compartir

L’ESPECTACLE

La canción de Margarita és una mirada encuriosida, poètica, irònica i tràgica a les dones que han viscut, i viuen, entre l’amor i la guerra, entre la tradició i la modernitat, entre la foscor i la llum. Inspirant-se en la Margarida de Goethe i unint el teatre amb la dansa, Senza Tempo dibuixa una obra alhora poètica i irònica, un espectacle que explora la memòria perduda de les nostres àvies, de les nostres mares, de les dones que ens van portar al món i van callar.

LA FITXA ARTISTICA

Idea i direcció Inés Boza Ajudant de direcció Emili Gutiérrez Dramatúrgia Pablo LeyIntèrprets Sarah AngladaAlba BarralAnna BriansóViviane CalvittiNel·lo NebotMercedes Recacha

Una coproducció de Festival de Barcelona Grec i Senza Tempo Companyia en conveni amb Generalitat de Catalunya – ICAC, amb el suport d’Ajuntament de Barcelona – Institut de Cultura, Ministerio de Cultura – Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música i l’Institut Ramon Llull. Senza Tempo és membre fundador de l’ACDAC – La Caldera

LA COMPANYIA

Senza Tempo és la unió d’Inés Boza i Carlos Mallol, que es van trobar fa dues dècades a Granada. El 1990, establerts ja a Barcelona, creen el seu primer espectacle, que titulen Senza Tempo. El 1994 van debutar al Festival de Barcelona amb CaprichoLa canción de Margarita és la darrera producció d’una companyia que ha presentat els seus treballs arreu d’Europa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

20, 21 i 22 de juliol de 2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x