5 i 6 de juliol

ALBERT PLA GREC 2018: Miedo

compra entrada

Compartir

El cantautor ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por.

Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás.” I és que, a l’escenari, es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort… Sobre l’escenari, una rere l’altra, s’aniran interpretant les cançons, com una manera d’espantar les pròpies pors… o bé d’enfrontar-s’hi. I, finalment, la catarsi del riure, l’alliberament. “Desde que sé que estoy muerto / Ya nunca me pongo enfermo.” Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. En aquest nou projecte s’utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d’avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

És una nova proposta d’Albert Pla, un artista que ja va sorprendre els espectadors del Grec 2015 Festival de Barcelona amb Guerra, on assajava l’ús de les noves tecnologies en un espectacle que depassava el concepte clàssic del concert per endinsar-se en l’univers de les arts escèniques. Ara, compta en el seu nou muntatge amb les creacions artístiques de Mondongo, la parella formada pels argentins Juliana Laffitte i Manuel Mendanha, els visuals de l’estudi de creació audiovisual Nueveojos i la direcció de Pepe Miravete, un col·laborador habitual en els projectes escènics d’Albert Pla. El muntatge es va estrenar al març passat al Teatro Regio de Buenos Aires i ara arriba als escenaris barcelonins amb la intenció d’acompanyar els espectadors i espectadores en una passejada per les seves pròpies pors.

Una producció del Complejo Teatral de Buenos Aires.
Amb la col·laboració del Grec 2018 Festival de Barcelona.

Concepció: Albert Pla Direcció: Pepe Miravete Interpretació: Albert Pla Disseny d’art: Mondogo Música i cançons: Albert Pla, Raül Refree Visuals: Nueveojos Espai sonor: Judit Farrés Escenografia: cube.bz Il·luminació: Russo Tècnic de so: Miquel Ruano Tècnic de vídeo: Xavier Gibert Coordinació de producció: Diana Glusberg, Pedro Páramo Contractació: Pedro Páramo Fotografia: Nora Lozano

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

5 i 6 de juliol

21:30 h

Sala OM

25 €

Durada: 80 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x