20 i 21 de juliol

COMPAGNIA TPO GREC 2018: La casa del panda

compra entrada

 

Compartir

Espectacle per a espectadors i espectadores a partir de 4 anys.

Aquest espectacle per a públic familiar recorre la cultura, les tradicions i les mil històries de la Xina, un país que, com aprendran els joves espectadors d’aquest muntatge, ens demostra que hi ha moltes maneres d’entendre el món.

Fusta, foc, terra, metall i aigua… Són els cinc elements (o wǔ xíng, que també es podria traduir com “els cinc moviments”) que, combinats i relacionats entre si en un moviment circular, donen origen a totes les coses que coneixem: la fusta dona origen al foc, les cendres passen a formar part del terra, d’on s’extreuen els metalls…. No és la manera com entenem el món a occident, però sí que és la base d’un sistema de pensament propi del país on viuen els ossos panda. Els dos ballarins que protagonitzen aquest espectacle aniran seguint les traces de cadascun d’aquests cinc elements mentre conviden els joves espectadors a seguir-los i a implicar-se en un viatge pel temps i l’espai a través de la Xina. És un itinerari fet de cançons i tradicions, de natura i de la cultura d’una de les civilitzacions més antigues del planeta. Ens ho expliquen a còpia de coreografies, d’imatges i de paisatges sonors, en un recorregut immersiu en què els espectadors i espectadores seran guiats per un panda capaç de transformar-se segons el moment en un cotxe, un tren, un avió o una bicicleta, mitjans de transport que ens conduiran fins als racons més amagats de la Xina.

Aneu seguint el cicle de la vida, element a element, segons marca el pensament xinès, i pel camí coneixereu mil i una històries, tradicions i algunes cançons que els pares i mares de la Xina canten als seus fills i filles. Ara, aquestes mateixes cançons i tradicions arriben, gràcies a La casa del panda, a les orelles dels nens i nenes barcelonins, autèntics exploradors a punt de descobrir un món nou.

Una producció de la Compagnia TPO, Tong Production i el Teatro Metastasio di Prato.

Direcció artística: Francesco Gandi, Davide Venturini Idea original: Lizhu Ren Coreografia i interpretació: Daniele del Bandecca, Martina Gregori Disseny visual: Elsa Mersi Disseny del so: Spartaco Cortesi Enginyeria informàtica: Rossano Monti Tècnics de so, llums i vídeo: Massimiliano Fierli,  Alberto Martino Vestuari: Chiara Lanzillotta Utillatge: Livia Cortesi Producció executiva a Espanya: Ana Sala Distribució: Ana Sala (Ikebanah Artes Escénicas)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

20 i 21 de juliol

18 h

Sala PB

12 €

Durada: 50 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x