del 9 a l'11 de juliol

ENLLUERNATS PER LA DEMOCRÀCIA GREC 2018: Realitats avançades 2

compra entrada

Compartir

Humor i mirada crítica van de bracet en la nova versió d’un espectacle que es va veure fa deu anys i que, posat al dia, torna a prendre la forma d’una performance-conferència interactiva. Veniu… i voteu.

 

Fa una pila d’anys, el 2006, l’associació cultural Conservas va publicar un vídeo a la xarxa amb el nom d’aquest espectacle. Mostrava, en forma d’una ficció que tot i això es nodria d’imatges reals, com immobiliàries i entitats financeres conspiraven, mentre les administracions miraven cap a una altra banda, per fer difícil, si no impossible, el dret constitucional a un habitatge digne. El vídeo, davant les queixes d’una entitat bancària, va deixar d’estar disponible a la xarxa, però va donar origen a un espectacle que es va veure durant la temporada 2007/2008 a setze ciutats de l’Estat i de l’estranger. Com ha canviat aquest muntatge deu anys després? Ho veureu al Grec Festival de Barcelona, on el públic torna a assumir el paper d’un poble convocat a la sala pels seus governants. Volen que els assistents prenguin decisions que seran transcendentals per al futur… I ho faran distribuint entre els espectadors unes cartolines de colors que han de permetre al “poble” expressar les seves opinions, convertint un procés de participació aparentment democràtic en un joc escènic. L’humor, la crítica i el compromís són elements fonamentals d’aquest espectacle, una sàtira corrosiva que us farà pensar on són els límits (si és que n’hi ha) entre l’art i l’activisme.

Un espectacle posat al dia que torna a portar al Grec el col·lectiu Conservas i una de les seves cares més visibles, Simona Levi. Ella és una directora de teatre, dramaturga, estratega tecnopolítica i artista multidisciplinària que ha estat implicada en projectes escènics d’alt contingut crític com ara Hazte banquero. Tarjetas Black: todo lo que quisieron ocultarte, con sus propias palabras, vista al Grec 2016 Festival de Barcelona.

Una producció de Conservas i Xnet.

Direcció i dramatúrgia: Simona Levi Interpretació: Judit Saula, Elies Barberà Audiovisuals: Iban Arnau, Joan Argemí Disseny tècnic: Xavi Marx, Cube Col·laboracions dramatúrgiques: Fiona Maxence, Sergio Salgado Fotografies: Edu Bayer Continguts 2007/2008: Simona Levi, Marc Sempere, Elisa Blanco, Jordi Bello, Iban Arnau, Joan Argemí, Judit Saula, David Bravo, Stupid Feats, Eloi Maduell, Josian Llorente, Maite Fernández, Elena Fraj, Alf Toledano, Obsolet, Leo Martín, la família Herranz-Doñate, Pepe, Marta, Maribel, Pompeu, Pau.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

del 9 a l'11 de juliol

21:30 h

Sala OM

18 €

Durada: 60 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x