del 23 al 25 de juliol

Milo Rau / International Institute of Political Murder GREC 2015: The Civil Wars

Compartir

Espectacle en francès i flamenc amb sobretitulació en català

La història d’un salafista belga que deixa el seu país per participar en la creació d’un califat islàmic és el punt de partida del retrat escènic que Milo Rau fa de l’Europa actual. Creador d’un teatre que s’ha especialitzat en l’anàlisi de la realitat des de dalt dels escenaris, el director utilitza les vivències de quatre actors als quals convida a fer servir les seves pròpies biografies d’una manera molt particular. A partir del que expliquen, podrem seguir i comprendre els canvis que s’han produït durant els últims decennis al continent. Les seves històries personals aniran constituint un fresc que ens parla de la nostra societat i d’una vella Europa que potser està arribant als seus últims moments sense que ningú no pugui dir encara què és el que vindrà després.

Una producció de Milo Rau i l’International Institute of Political Murder.

Coproduït per: Kunstenfestivaldesarts en col·laboració amb Beursschouwburg (Brussel·les), Zürcher Theater Spektakel, Kaserne Basel, Schlachthaus Theater Bern, La Bâtie – Festival de Genève, Schaubühne am Lehniner Platz (Berlín) i Théâtre Nanterre-Amandiers (París).

Amb la col·laboració del Goethe Institut.
Amb el suport de Stadt Zürich Kultur, Pro Helvetia, Ernst Göhner Stiftung, Migros Kulturprozent, kulturelles.bl, Kanton St.Gallen Kulturförderung / Swisslos, Paul Schiller Stiftung, GGG Basel, Goethe-Institut Brussels i Pianofabriek Brussels.

ESPECTACLE INCLÓS AL TALLER D’ESPECTADORS

Clicka aquí per ampliar informació de l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 23 al 25 de juliol

21.30h

Sala OM

30€

Més informació

Compra entrades 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x