del 8 al 10 de juliol

Man Drake / Tomeo Vergés GREC 2015: Incisions (Tríptic)

Compartir

Tomeo Vergés aplega en un tríptic els seus estudis sobre la repetició i la descomposició del moviment. S’inspira en la seva història familiar, concretament en una àvia que va viure un estrany ménage à trois després del retorn tardà del seu primer marit acabada la guerra, però també en els films del cineasta Martin Arnold, que fa pel·lícules a partir de seqüències recuperades. Del vodevil experimental al somni recurrent, totes tres peces s’interroguen sobre els mecanismes del nostre insconscient.

Calendari de les funcions:

8 de juliol Anatomia pública (19 h) i Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)
9 de juliol: Troubles du rythme (19 h) i Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)
10 de juliol: Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)

 

Anatomia pública

Què s’amaga sota la superfície aparent dels nostres actes? Com un escalpel que obre la carn i deixa al descobert les vísceres, la desconstrucció i la descomposició del moviment del cos revelen els estrats i les capes que componen les nostres accions. A partir d’elements autobiogràfics i inspirat en els films de Martin Arnold, fets de sobresalts, convulsions i curtcircuits, Anatomia pública és un treball sobre la descomposició del gest. Peça de rellotgeria i conte histèric, l’espectacle s’interroga sobre els mecanismes que operen sobre el nostre inconscient. Un vodevil experimental on es combinen les rareses, l’humor i la crueltat.

Una coproducció de Man Drake / Tomeo Vergés, el Théâtre de l’Espace, Scène Nationale de Besançon (residència de la DRAC Franche-Comté), l’Atelier de Paris – Carolyn Carlson. Amb el suport de DRAC Île-de-France, l’Ajuntament de París, Adami, la Ménagerie de Verre-Studio Lab i el Jeune Théâtre National.

Troubles du rythme

Una peça inspirada en una escena domèstica que es va repetint aplicant-li  procediments cinematogràfics: ralentí, acceleració, marxa enrere, dessincronització… Els canvis de velocitat i ritme ens permetran veure allò que habitualment se’ns escapa mentre l’escena es converteix en burlesca, dramàtica o fantàstica.

Una coproducció de Man Drake / Tomeo Vergés, el Centre des Bords de Marne / Le Perreux-sur-Marne, la Briqueterie – Centre de Développement Chorégraphique du Val de Marne i l’Atelier de Paris – Carolyn Carlson. 

Amb el suport de La Ménagerie de Verre / Studiolab i CND Centre d’Art pour la Danse.

Syndrome amnésique avec fabulations

La darrera peça del tríptic s’interessa per la repetició. En una escena que constantment torna a començar un cop i un altre, quatre homes inventen una multiplicitat de duets, canvis de rols i desdoblaments de personatges per parlar-nos sobre l’inconscient. Un somni recurrent la interpretació del qual ens submergeix en els misteris del món oníric.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, Man Drake / Tomeo Vergés, el Centre des Bords de Marne / Le Perreux-sur-Marne, la Briqueterie – Centre de Développement Chorégraphique du Val de Marne, Le Dôme Théâtre – Scène Conventionnée d’Albertville i CDC Atelier de Paris – Carolyn Carlson.

Amb el suport de la DRAC Île-de-France, Spedidam, l’Adami, La Chartreuse-CNES, Association Beaumarchais-SACD, el CND Centre d’Art pour la Danse i La Ménagerie de Verre / Studiolab. 

La companyia Man Drake / Tomeo Vergés està subvencionada pel Ministeri de la Cultura i la Comunicació / DRAC Île-de-France. La companyia té el suport de l’Institut Francès en les seves actuacions fora de França.

Tomeo Vergés és artista resident al Centre des Bords de Marne / Le Perreux-sur-Marne, a la Briqueterie – Centre de Développement Chorégraphique du Val de Marne, al CDC – Atelier de Paris – Carolyn Carlson i al Dôme Théâtre – Scène Conventionnée d’Albertville.

Clicka aquí per ampliar informació de l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 8 al 10 de juliol

19 i 20.30 h (segons el dia i la coreografia)

Sala PB

12 €/coreografia

Més informació

Compra entrades d’Anatomía pública

Compra entrades de Troubles du rythme

Compra entrades de Syndrome amnésique avec fabulations 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x