22 i 23 de juliol

María Muñoz / Pep Ramis / Mal Pelo GREC 2015: El cinquè hivern

Compartir

María Muñoz i Pep Ramis, creadors i protagonistes d’El cinquè hivern, inventaran una successió de jocs i estratègies per acompanyar la seva espera i ompliran el silenci en què estan immersos d’una manera inesperada. Al cor del cinquè hivern, els cossos captius deambulen per una geografia íntima, com suspesa entre silencis i veus vingudes d’arreu. Mal Pelo ens ofereix així una reflexió, marcada per l’expressió poètica, sobre el pas del temps i els límits dels territoris propis. Tots els elements representatius del treball de la companyia són presents en aquest duet: la concepció de l’espai escènic, la força descriptiva, el treball coreogràfic i vocal, la composició i el tractament del so i de la il·luminació…

El cinquè hivern es va estrenar el 7 de març de 2015 a la Biennale de la Val de Marne (França) i s’ha representat posteriorment a l’Agora de la Danse de Mont-real i al el Théâtre de l’Archipel de Perpinyà. Després de les actuacions al Grec Festival de Barcelona 2015, Mal Pelo presentarà a la tardor l’espectacle al Théâtre de la Ville de París i a Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya, Girona/Salt. Al febrer retornarà al Mercat de les Flors.

Una coproducció de Mal Pelo, Grec 2015 Festival de Barcelona, Théâtre de la Ville de Paris (França), Mercat de les Flors de Barcelona, Agora de la Danse de Mont-real (Canadà), La Briqueterie – Centre de développement choréographique du Val-de-Marne (França), Théâtre d’Ivry-sur-Seine Antoine Vitez (França), La Villete, (París, França) i Temporada Alta 2015 – Festival de Tardor de Catalunya (Girona/Salt).
Amb la col·laboració de O Espaço do Tempo, Montemor-o-novo (Portugal) i el Centre de Creació L’animal a l’esquena (Celrà).
Mal Pelo és una companyia associada al Mercat de les Flors
Mal Pelo és una companyia subvencionada per l’ICEC/Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’INAEM/Ministerio de Cultura i l’Ajuntament de Girona.

Clicka aquí per ampliar informació de l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

22 i 23 de juliol

20 h

Sala MAC

22 €

Durada: 55'

Més informació

Compra entrades

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x