del 3 al 5, del 10 al 12, del 17 al 19 i del 24 al 26 juliol

XAVIER BOBÉS GREC 2015: Cosas que se olvidan fácilmente

Compartir

Un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle xx a Espanya

L’any passat, l’autor d’aquest espectacle es va adonar que començava a tenir problemes de memòria. I va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle xx a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral per a cinc espectadors.

Una coproducció del Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) amb la col·laboració de l’Animal a l’Esquena i OSIC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Xavier Bobés és artista resident de l’Animal a l’Esquena, Celrà (Girona) des del 2013.

Clicka aquí per ampliar informació de l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 3 al 5, del 10 al 12, del 17 al 19 i del 24 al 26 juliol

19.30 i 22.30 h

15 €

Més informació

Compra entrades

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x