del 8 al 12 de juliol

Cia. La Reial / Josep Maria Fonalleras / Imma Monsó / Marta Rojals / Francesc Serés / Màrius Serra GREC 2015: CaRRoussel

Compartir

Espectacle en català

La Companyia La Reial, creada el 2006 per Laia Alsina i Jordi Centellas, ens proposa un dels espectacles més singulars del Grec d’enguany, que promet proporcionar als espectadors una experiència teatral íntima i personal. En aquest carrusel per a amants del teatre, la música no la posa cap màquina, sinó el Lisboa Zentral Cafè, una formació prestigiosa que tan aviat toca una polca com un vals o la banda sonora d’un film de Fellini, i que anima en directe el moviment circular d’un seguit de vehicles de cinc places. Feu cua per pujar-hi, que paga la pena: un cop a dins assistireu a una escena d’uns deu minuts interpretada per un o dos actors i escrita per alguns dels millors novel·listes i autors de relats de l’escena literària catalana actual: des de Josep Maria Fonalleras, Imma Monsó o Marta Rojals, fins a Màrius Serra i Francesc Serés. Voleu repetir? A cada cotxe hi ha una història diferent. Teatre en moviment.

Venda d’entrades al mateix espai d’actuació a partir de les 19 h.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i La Reial.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
Amb el patrocini de Renault.

Clicka aquí per ampliar informació de l’espectacle

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

del 8 al 12 de juliol

20h i 23h

Pl. Margarida Xirgu

5 € per viatge (cada sessió consta de 5 viatges)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x