29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2010

Zimmermann & de Perrot GREC 2010: Zimmermann & de Perrot – Öper Öpis

Compartir

L’ESPECTACLE

Un grup d‘artistes de circ i ballarins evolucionen sobre un escenari inestable i ens enlluernen amb la seva destresa i les seves habilitats. Vegeu com es mouen sobre una plataforma que s‘inclina en totes direccions i com lluiten per mantenir un equilibri precari… tal com fem nosaltres mateixos a la nostra vida diària.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte, direcció i escenografia Zimmermann & de Perrot
Composició Dimitri de Perrot
Coreografia Martin Zimmermann
Dramatúrgia Sabine Geistlich
l·luminació Christa Wenger
So Andy Neresheimer
Construcció de decorats Ingo Groher i Schauspielhaus Zürich
Vestuari Franziska Born
Assistent de vestuari Carola Bachmann
Direcció d’il·luminació Catherine Rutishauser
Direcció de so Franck Bourgoin
Regidoria Marcello Pirrone
Direcció d’escena Pavel Dagorov
Ull exterior Fritz Bisenz
Direcció tècnica Ursula Degen
Administració i management de la gira Alain Vuignier
Producció internacional Claire Béjanin
Ideat i representat per: Blancaluz Capella, Victor Cathala, Rafael Moraes, Dimitri de Perrot, Kati Pikkarainen, Eugénie Rebetez i Martin Zimmermann
Fotografia Mario Del Curto / Strates

 

Una coproducció de Schauspielhaus Zurich; Théâtre Vidy de Lausanne; Théâtre de la Ville, París; Grand Théâtre de Luxembourg; Migros Culture Percentage; La Filature, Scène Nationale de Mulhouse; Le Merlan, Scène Nationale à Marseille; Le-Maillon, Théâtre de Strasbourg – Scène Européenne; La Ferme du Buisson Scène Nationale de Marne-la-Vallée; Equinoxe, Scène Nationale de Châteauroux; Opéra Dijon; Theater Chur; London International Mime Festival; Zimmermann & de Perrot.

Amb el suport de l’Ajuntament de Zuric (Departament d’Afers Culturals); Cantó de Zuric (Servei d’Afers Culturals); The Swiss Arts Council Pro Helvetia; Ernst Göhner Foundation; Sophie und Karl Binding Foundation; Swiss Society of Authors (SSA).

Zimmermann & de Perrot té el suport d’un programa cooperatiu entre el Departament d’Afers Culturals de l’Ajuntament de Zuric, el Servei d’Afers Culturals del Cantó de Zuric i The Swiss Arts Council Pro Helvetia.

Des del 2006 Zimmermann & de Perrot disposa del suport de la Foundation BNP Paribas per al desenvolupament dels seus projectes.

LA COMPANYIA

http://www.zimmermanndeperrot.com/

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2010

Més informació

www.barcelonafestival.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x