19 de juliol de 210

GREC 2010: Agustí Fernández & Barry Guy GREC 2010: Some other place

Compartir

L’ESPECTACLE

Dos dels més grans talents de la improvisació contemporània demostren el seu virtuosisme en una intensa interpretació que sorprèn i emociona.

Després d’haver col·laborat durant deu anys en les més diverses formacions, des d’un trio a una big ensemble, el pianista mallorquí Agustí Fernández i el contrabaixista, director i compositor anglès Barry Guy van provar de treballar com un duet. El resultat  va ser Some other place, un disc on van posar a prova conjuntament les seves capacitats com a intèrprets i la seva immensa habilitat per unir rauxa i elegància.

FITXA ARTÍSTICA

Piano Agustí Fernández
Contrabaix Barry Guy

LA COMPANYIA

Al Grec Festival de Barcelona podrem escoltar en directe la col·laboració entre Fernández, les influències del qual van del jazz a la música contemporània, i Guy, que és un dels grans noms de la música contemporània dels últims quaranta anys i un dels més destacats intèrprets actuals de contrabaix.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

19 de juliol de 210

Més informació

www.barcelonafestival.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x