22, 24 i 25 de juny de 2010

GREC 2010: Toshiki Okada / Chelfitsch Theater Company GREC 2010: Hot Pepper, Air Conditioner and The Farewell Speech

Compartir

L’ESPECTACLE

El món laboral protagonitza la proposta d’una companyia teatral japonesa que es caracteritza per l‘ús d‘una gestualitat coreogràfica propera a la dansa.

L’Erika és una treballadora temporal. L’empresa li acaba d’anunciar la fi imminent del seu contracte. L’efecte que causa l’acomiadament en els seus col·legues i el seu propi discurs de comiat configuren un drama contemporani en tres parts servit per Toshiki Okada i la seva innovadora companyia. Però… això és dansa o és teatre?

FITXA ARTÍSTICA

Autor/director Toshiki Okada

Intèrprets Taichi Yamagata, Mari Ando, Saho Ito, Kei Namba, Riki Takeda i Fumie Yokoo

Regidor d’escena i so Ayumu Okubo

Il·luminació Tomomi Ohira

Fotografia Dieter Hartwig

Aquest espectacle es presenta conjuntament amb Wien Festwochen (Viena), Kunstenfestivaldesarts (Brussel·les), Festivaltheaterformen Braunschweig 2010 (Hanover) i Alkantara Festival (Lisboa)

Espectacle en japonès sobretitulat en català

Panorama Japó

LA COMPANYIA

Encara que la seva proposta s’emmarqui en la categoria del teatre de text, los espectacles de TOSHIKI OKADA / CHELFITSCH THEATER COMPANY tenen una estètica pròpia i particular que deriva d’uns moviments precisos que exageren fins a l’extrem els gestos quotidians. D’aquesta manera, s’arriba a un tractament del cos dels actors que té molts punts en comú amb el món de la dansa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

22, 24 i 25 de juny de 2010

Més informació

www.barcelonafestival.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x