30 de juny i 1, 2 i 3 de juliol de 2008

Roger Bernat i Ignasi Duarte, amb la col·laboració de Luz Verde (Joves Taxistes de Barcelona) GREC 2008: RIMUSKI

Compartir

L’ESPECTACLE

El Caire, Lisboa, Moscou, Rabat, Viena… i ara els toca el torn als taxistes de Barcelona, que pugen a l‘escenari per fer de guies turístics de la seva pròpia ciutat. Sempre els veiem parcialment… un tros de l‘espatlla, les mans o els ulls pel retrovisor. Per uns dies esdevenen protagonistes. Una telefonista també dóna la cara. Entre tots, connectats en directe a l‘emissora de radiofreqüència i al GPS, dibuixaran nous mapes de Barcelona. Rimuski és un projecte de Roger Bernat i Ignasi Duarte que va néixer com un taller. Convertit en espectacle, es manté fidel a les constants dels autors: sempre explorant les capacitats interpretatives de la gent que no es dedica al teatre, experimentant amb les possibilitats de barrejar diferents mons. A Rimuski, els taxistes comparteixen les seves anècdotes, els petits secrets, els seus llocs favorits…

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia Roger Bernat Projecte Roger Bernat i Ignasi Duarte Intèrprets K-082 (Carlos Lancharro), K-212 (José Luís González), K-129 (José Manuel Aguilera) i K-060 (Juan Manuel Cano)

LA COMPANYIA

Roger Bernat i Ignasi Duarte, amb la col·laboració de Luz Verde (Joves Taxistes de Barcelona).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

30 de juny i 1, 2 i 3 de juliol de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x