4, 5 i 6 de juliol de 2008

GREC 2008: Emanuel Gat Dance GREC 2008: My Favourite Things + The Rite of Spring

Compartir

L’ESPECTACLE

Obre la vetllada un solo amb el títol My favorite things: un exercici de gran llibertat i expressivitat amb música de John Coltrane. La segona peça serà La consagració de la primavera en una particular versió on fa servir els passos propis de la salsa. La proposta resulta ser com el joc de les cadires, on sempre hi ha algú que es queda sense parella. Aquell ballet d’Stravinsky titllat de bàrbar per molts dels primers espectadors, s’ha convertit en un dels clàssics del repertori de la dansa del fi nal del segle XX i principi del XXI.

FITXA ARTÍSTICA

COREOGRAFIA, IL·LUMINACIÓ I VESTUARI
Emanuel Gat

My Favourite Things
INTÈRPRET 
Roy Assaf 
MÚSICA
John Coltrane

The Rite of Spring
INTÈRPRETS
Roy Assaf, Emanuel Gat, Mia Alon, Noa Gimelshtein i Lise Tiller
MÚSICA 
Igor Stravinsky

Fotografia: Gadi Dagon

LA COMPANYIA

Emanuel Gat és un jove talent israelià catapultat a la fama de la mà dels principals centres de dansa contemporània d’arreu del món. Des de l’any 2007 està instal·lat a França, a La Maison de la Danse d’Istres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

4, 5 i 6 de juliol de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x