14 i 15 de juliol

LA BALDUFA GREC 18: Mon pare és un ogre

compra entrada

Compartir

Espectacle per a espectadors i espectadores a partir de 10 anys.

Històries arriscades però emocionants en espais poc habituals. Són l’especialitat d’una companyia que, aquest cop, ha creat un espectacle per a tots els públics que tracta sobre el bé i el mal i que transcorre dins d’una cel·la.

 

Un home adult, en Miquel, ha crescut sense el seu pare, que s’ha passat gairebé tota la vida tancat a la presó. Qui és en realitat aquest ésser monstruós que tothom anomena “l’Ogre”? Ho descobrirà el dia que un antic company de cel·la el vingui a visitar amb una carta del seu pare. En llegir aquesta carta, en Miquel descobrirà que aquell monstre solitari i fosc, aquell Ogre, no ha deixat de ser en cap moment un ésser humà gràcies a l’amor sense límits que encara experimenta pel seu fill. El bé i el mal, especialment la maldat dels bons i la bondat dels dolents, i també el càstig, la culpa, la solidaritat i la justícia són temes d’un muntatge que porta l’esperança al país dels ogres. I és que aquest Ogre terrible té una cara tendra i ens la deixarà veure des de la petita cel·la on s’apilen les ombres i les alegries, els recels i l’amistat, la solidaritat i l’amor.

Tot forma part d’un muntatge teatral multidisciplinari, ple d’històries i aventures que els protagonistes viuen en la seva imaginació, i que ens demostra que tots som Jekyll i Hyde a la vegada. Sí, potser el contacte amb la cara més ombrívola de la societat ens taca i intoxica, però aquest espectacle posa l’accent en la resistència de l’ésser humà a deixar-se endur per la cara més sinistra de l’existència i constitueix, per tant, un cant a l’esperança fet d’emocions i sentiments.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona, La Baldufa i el Théâtre de l’Archipel Scène Nacionale de Perpignan.

Amb el suport del Forum Nice Nord, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya i l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) del Ministerio de Cultura.

Autoria:  Jokin Oregi i La Baldufa (Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan) Direcció: Jokin Oregi Interpretació: Enric Blasi, Carles Pijuan Tècnic a escena: Miki Arbizu Composició musical: Òscar Roig Disseny de la il·luminació: Miki Arbizu Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan Construcció de l’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Carles Pijuan Confecció del vestuari: Olga Cuito Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Amàlia Atmetlló Administració: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols Fotografia: David del Val

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

14 i 15 de juliol

18 h

Sala PB

12 €

Durada: 50 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x