27 i 28 de juliol

Tocatico-Tocatà GREC 18: Carles Santos per a nadons! FACTORIA LOS SÁNCHEZ / IMAGINARY LANDSCAPE FACTORY

compra entrada

 

Compartir

Espectacle especialment recomanat per a nens i nenes d’entre 0 i 5 anys (i adults a partir de 12 anys).

Una nit de pesca a bord d’un vaixell-piano transportarà els més petits al món poètic, surrealista i musical del desaparegut músic i performer Carles Santos.

 

El pianista, compositor i performer Carles Santos va morir al desembre del 2017, però abans de deixar-nos va tenir temps de convertir-se en còmplice necessari d’un espectacle que posa a l’abast de la canalla la seva música i el seu món singular. Serà un home peix qui, en aquesta ficció escènica, convidi els espectadors a viure amb ell una nit de pesca al mar Mediterrani a bord d’una barca que és, també, piano, un instrument musical del qual naixerà, ja ho veureu, tot un món. Aquest instrument serà l’element escenogràfic principal, un piano que batega i es transforma i que és inici i final de tot. No és estrany, ja que el piano era un element omnipresent en l’univers de Santos. I amb ell va crear tot de peces musicals que, a la vegada que s’escolten, gairebé es poden veure. És el cas de les composicions triades per a aquest espectacle (de Track 6 a Bujaraloz by night, Armandino 77, La re mi la o Tocatico-Tocatà, que dona títol al muntatge), totes relacionades d’alguna manera amb aquest mar que envolta i acarona la Sargantaneta, nom que rep la singular barreja de barca i piano al voltant de la qual gira tot el muntatge.

Una proposta amb la qual el Grec vol retre homenatge a un compositor genial i que no només reivindica el món creatiu de Carles Santos, sinó que també aspira a introduir els nadons i els seus acompanyants en un concepte de la representació que trenqui amb les formes teatrals i musicals més convencionals.

Una producció de Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape Factory.
Amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Benicarló i Benicàssim Cultura.

Dramatúrgia: Anna Fonollosa Rafa Sánchez, Juanjo Villarroya Direcció escènica: Rafa Sánchez Interpretació: Anna Fonollosa Rafa Sánchez, Juanjo Villarroya Escenografia i attrezzo:  Anna Fonollosa Construcció de l’escenografia: Martín Escobar, Anna Fonollosa  Orelles: Ximo Foix FX Disseny de la il·luminació: Luis Crespo Disseny del vestuari: Chass Llach Disseny gràfic: Anna Fonollosa Música (composició i assessoria musical i artística): Carles Santos Ventura

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

27 i 28 de juliol

a les 17 h i a les 18:30 h

Sala PB

12 €

Durada: 35 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x