3 i 4 de novembre

JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL Grand Applause

Compra entrada

Compartir

Pack CONSTEL·LACIÓ JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL: 35 €
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (7 € entrada)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Imaginem per un moment que l’òpera Carmen de Bizet fos una peça de museu. Ara imaginem que aquesta obra expositiva cobrés vida de la mà d’artistes contemporanis com Luis Úrculo, Norberto Llopis o Bernhard Willhelm. Això és Grand Applause, una exposició en quatre actes o una òpera que recorre quatre sales d’una exposició. La peça, creada el 2016, proposa una translació d’un format expositiu a un format performatiu.

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008. Guillem ha estudiat a la SNDO (School for New Dance Development, Amsterdam), on es va graduar el 2006. És coreògraf i performer. En Jorge estudià a la RESAD (Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid). Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat diverses peces, que han estat presentades en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes.

Creació Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol / Amb obra de Norberto Llopis, Luis Úrculo, Bernhard Willhelm / Coordinació tècnica i regidoria Carmelo Fernández / So Carlos Parra, Marcelo Lastra / Tramoia Almudena Sancho / Confecció telons Paloma Martínez López / Disseny gràfic Miguel Marques / Amb la col·laboració Cor de cambra ARSinNOVA
Producció Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol / Amb la col·laboració Graner fàbrica de creació – SÂLMON< festival, Festival del Museo Universitario del Chopo, Estiu en Obres, Las Naves Espai d’Innovació i Creació / Amb el suport Beques a la Recerca i la Creació en els àmbits de les Arts Visuals, dels Nous Sectors Creatius, de les Arts Escèniques, de la Música i el Pensament de la Generalitat de Catalunya

#MontDeDutor

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

3 i 4 de novembre

20h

Sala MAC

12€

Durada: 80'

Més informació

www.montdedutor.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x