Del 10 al 12 de març

KOR’SIA Giselle

Compra la teva entrada

Compartir

Estrenada als Teatros del Canal de Madrid, aquesta nova versió de la clàssica Giselle, mítica peça romàntica de l’any 1833, actualitza la manera d’entendre l’amor absolut per tal d’oferir-nos una visió contemporània en la qual aquest sentiment intens s’enfronta a les noves regles de joc de la societat actual, amb una tecnologia que multiplica la possibilitat de tenir relacions provisionals i lleugeres que condueixen sovint a la frustració.

Companyia radicada a Madrid, la dansa contemporània de KOR’SIA incorpora un treball dramatúrgic a les seves creacions. Els qui van ser ballarins de la CND Compañía Nacional de Danza, Mattia Russo i Antonio de Rosa, juntament amb Giuseppe Dagostino i Agnès López Rio, van crear la companyia l’any 2017. Des de llavors han realitzat gires internacionals amb les seves 5 creacions i han rebut guardons com el Premi Max al Millor Espectacle de Dansa 2018, el primer premio del Concours de Jeunes Chorégraphes (Opéra National de Bordeaux, Ballet Malandain i Opéra National du Rhin) o el primer premi a la Tanzplattform de Berna (Suïssa), entre molts d’altres, a més de ser una de les 20 companyies seleccionades per la xarxa internacional de suport a la dansa Aerowaves 2019. .

Idea i direcció Mattia Russo i Antonio de Rosa / Coreografia Mattia Russo i Antonio de Rosa en col·laboració amb els intèrprets / Assistent a la coreografia Yoko Taira / Assessoria artística Agnès López-Río / Escenografia i llums Amber Vandenhoeck / Vestuari Adrian Bernal /Realització vestuari Sartoria Arrigo Milano / Maquillatge Corta Cabeza / Comunicació Pedro Aguilar de Dios / Foto Ernesto Artillo / Vídeo Jorge Cantos / Dramatúrgia Gaia Clotilde Chernetich / Assistent a la dramatúrgia Giuseppe Dagostino / Música Adolphe Adam / Disseny so Luis Miguel Cobo / Intèrprets Astrid Bramming, Antonio de Rosa, Agnès López-Río, Mattia Russo, Giulia Russo, Angela Dematte, Jin Young Won, Guillem Jimenez, Javier Arozena, Pinshuo Lin / Producció executiva Gabriel Blanco – Spectare
Producció KOR’SIA / Coproducció Teatros del Canal Madrid i The Staatstheater Darmstadt Germany

Conversa postfunció: dv 11 de març

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 12 de març

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 10 al 12 de març

20 h

Sala MAC

22 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x